Mijn naam is Elmar Hofstee en ben goochelaar van beroep. Ik mag optreden op bedrijfsfeesten, kinderfeesten, beurzen, scholen en restaurants. Na diverse aanvragen van gemeenten om te goochelen in de kerk, ben ik in het najaar van 2017 gaan schrijven aan een evangeliserend goochelvoorstelling.

Het geloof is belangrijk voor mij en God heeft mij talenten gegeven die gebruikt mogen worden om Zijn naam groot te maken en meer mensen over Hem te vertellen. Na een jaar van schrijven en diverse try-outs in verschillende kerken en theaters is er een voorstelling tot stand gekomen voor jong en oud.
Het doel van de voorstelling is om de mensen mee te nemen in de grootheid van God en wat Hij in ons leven wil betekenen. Ik laat dit zien doormiddel van lichteffecten, muziek en natuurlijk mijn vak: goochelen.
Op deze website vind u informatie over de voorstelling ‘God doet ongelofelijke dingen’, de thema’s die behandeld kunnen worden bij u in de gemeente en over de tour in samenwerking met Kerk in actie.

Kijk rustig rond op de website en als er vragen zijn kunt u contact op nemen met onderstaand formulier of u stuurt een email naar info@goochelenindekerk.nl

Met vriendelijke groet
Elmar Hofstee

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: info@goochelenindekerk.nl
KvK-nummer: 70561737